languages:
In Portuguese? In English? In Arab? In Chinese? In Italian? In Russian? In Spaniard? In Japanese? In Korean? In French? In German? In Greek? In Dutch? In Hindi? In Polish? In Romanian? In Czech? In Haitian Creole? In Indonesian? In Lithuanian? In Hebrew? In Vietnamese? In Armenian? In Afrikaans?

Em Português? In English? العربية ? 中文? In Italiano? в России? En español? 日本語? 한국어에서? En Français? Auf Deutsch? Σε ελληνικα? Nederland? हिन्दी? W Polski? În română? V České? Kreyòl ayisyen? Dalam Bahasa Indonesia? Lietuvių kalba? ב עברית? Trong tiếng Việt? Ի հայերեն? In Afrikaans?

conţinut: În cazul în care este Ark? Mister în dimensiuni a Ark? Enigma în construcţia de Arca? Sugestii? The New Va venit pentru a revoca Zece Porunci? Legile relative la Dumnezeu? Legile relative la următorul unul? Înţelegerea commandments? Ce este de Arheologie biblica? În Exodul este adevărat sau falsifies? Nerespectarea de 10 commandments? Nebuchadnezzar este legenda? Isus Hristos a existat? Profetia impresionant?

Cele Zece Porunci

Beddings pentru Viata

arcaAlianca (20K)


Exodul 25:10 - 22 "Ei trebuie să facă o Ark lemn de salcam. Cubits Două şi jumătate trebuie să fie lungimea sa, un cubit şi jumătate lăţimea acesteia, şi un cubit şi jumătate de la înălţime. Să-l suprapunere cu aur pur, în interiorul şi în afara acesta se tine de suprapunere, şi voi pune pe ea un molding de aur în jurul acestuia. Să exprimate patru inele de aur pentru el si puneti-le pe cele patru picioare, două inele, pe de o parte a acestuia, şi două inele pe cealaltă parte a acesteia. Tu trebuie să facă poli de lemn de salcam si overlay-le cu aur. Şi vă pun la poli în inele de pe maluri ale Ark să poarte Ark de către aceştia. Polii rămân în inele din Ark; acestea nu se iau de la ea. Şi vă pun în Ark mărturia că I se da. "Voi face o mila de locuri de aur pur. Cubits Două şi jumătate trebuie să fie lungimea sa, şi un cubit şi jumătate lăţimea acesteia. Si vei face doi cherubim de aur; hammered de muncă trebuie să le aveţi, pe cele două capete ale mila de loc. Asiguraţi-o cherub pe un scop şi o cherub la celălalt capăt. Unei piese de mila cu sediul pe care le va face pe cherubim cele două capete. De cherubim se răspândi în afara lor aripi de mai sus, overshadowing mila cu sediul lor, aripi, feţele lor de la unul la altul; spre mila de locuri se chipurile de a fi cherubim. Şi vă pun pe scaunul de îndurare din partea de sus a Ark, şi în Ark vă pun mărturia că I se da. Nu mă voi întâlni cu dumneavoastră, şi de sus, mila, sediul, de la între cele două cherubim care sunt pe Arca mărturia, Voi vorbi cu tine despre tot ce-ţi voi da în poruncă pentru oamenii din Israel. "

Consiliul de Cele Zece Porunci


 

 

 

În cazul în care este Ark?

Acesta deţine unele ipoteze cu privire la localizare a Ark. Unii cred că este într-o biserică situată într-o insula în Etiopy, în cazul în care există o religie al căror obiect este sacru Ark. Şi, de traditie a cultului la Ark legende cu trecerea timpului s-au trecut generarea generaţie de generaţie. Altii afirma ca a fost distrus de foc a templului atunci când Nebuchadnezzar invadat orasul. Totusi, acesta a celor care cred că este ascuns în Nebo montare în Israel se porunceşte profet Ieremia. ( descrisă în cartea apócrifo II Maccabees 2,2-8). Şi, există o altă linie care consideră că, atunci când flowed în cazul în care acesta a devenit rege, care este şi plasate în acelaşi păgânii idol pentru a fi în adored camera de măsurare în cazul în care au fost Ark, preotii au avut aceeaşi cu cea eliminată de la locul de a nu delincvent de Dumnezeu, şi ei a luat-o de ceva necunoscut loc.

Infrangere pentru Philistines Atunci când Israelul a fost invins de Philistines, acestea au luat Ark şi ei a luat-o la Templul de Dagom în Asdode. Unul constă ciudat fapte care au avut loc: statuia lui Dagom aparut de 2 ori cu t el a tăiat capul, boli (si am hemorroidses momentul şobolani) contaminate de populaţia din Asdode (Asdod), Princes, inclusiv şi preoţi. Aceste evenimente au făcut cu cea de principi Asdode Ecrom de apel trimis de un alt f Ark ilistéia orasului (Ekrom). Dar, în Ecrom populaţia a protestat în legătură cu prezenţa a Ark, trimiterea în schimbul Israel într-un vagon. The Ark a rămas în teritoriul filisteu pe parcursul 7 luni. În Bete-Semes în momentul în care vagonul sa oprit, orice bete-Semites au uitat la interior pentru a Ark mutat de curiozitate, şi, ca au murit instantaneu. În sfârşit, Arca a fost luată pentru Quireate-Jearim, în timpul şi a fost de 20 de ani pentru a pasa de Eleazar.

În 587 B.C., Nebuchadnezzar invades şi ocupă oraşul Ierusalim, şi un mare incendiu a distrus toate templu şi după ce acest lucru nu au mentiuni la Ark. Unii de asemenea, cred că, în invazie, Nebuchadnezzar a luat obiecte de valoare, Ark. Dar a scris babilônios jos tot ce a fost furat si nu au nici o mentiune la Ark. O altă ipoteză de faptul că există Arca a fost eliminat înainte de invazia şi păstrate în templu într-un loc sigur.

Istoric apărut în Ierusalim cu arheolog Ronald Wyatt În zi de 6 ianuarie din 1982, într-o peşteră 7 metri mai jos de la locul de crucificação, în Calvário. Ea a fost dezvăluită către lume aproape 2 decenii mai târziu, un fapt ţinute în secret, ordinea de autorităţile evreieşti, în 1982, fiind divulgate in acel moment doar în SUA După unele studii, arheolog Ronald off Wyatt a avut unele concluzii: Arca nu a putut au fost conduse de Babilônia, în conformitate cu referinte biblice. Ea trebuie să fi fost ascunse câteva zile intră ani 621 (18 º an al domniei lui Josias) şi 586 AC, cand babilônios au invadat orasul si Templul a fost distrus. În sfârşit, trebuie să Ark au fost ascunse între babilônias junks şi de perete a oraşului, prin urmare, nimeni nu ar putea lăsa în Ierusalim, considerând că a orasului au fost distruse în total şi că a fost foarte improbable că Arca a fost ascuns în el. Toate aceste consideraţii au condus la specula că ar fi Ark lângă un vechi cariere de care a fost cunoscut ca "scarp a Calvário", în cazul în care este in spatele ori, şi că Wyatt care a fost găsit Grotto de Jeremias. Wigan Wyatt cu o echipa a făcut hollowings şi şi-a obţinut pentru a se ajunge la un punct unde a văzut Ark, dacă acest situată mai jos în mod corect din punctul în care a avut loc crucificação a lui Hristos. Ca Suprafaţă niciodată nu ar obţine de ao aduce el, Înteleptul care unele critici din jurul lumii să nu credeţi că istoria sa, atunci ea a rupt un mic fragment de un dispozitiv, romã de fildeş, pe care le găseşte în pestera si a parasit-o în camera cu Arca Alianţei. Sosire la suprafata, el a informat autorităţile israeliene şi el a emis romã că el a avut o înregistrare pe care îl identifică de a participa la Templul din Salomão. În prezent, acest obiect, dacă găseşte în Muzeul israelian din Ierusalim. Această descoperire a convins autorităţile că ar putea fi Wyatt a spune adevărul cu privire la descoperirea de Arca Alianţei, până astăzi, prin urmare, este singura care-l găsit un obiect din primul templu în cazul în care a fost Ark. Descoperirea ar putea crea mari probleme religioase, politicieni şi pentru Israel, prin urmare, autorităţile au solicitat pentru Wyatt care păstrează ca din Ark în secret. acestea se temeau o violentă reacţie radicală a unor evrei, pentru ca la alte ori în litigiu pentru usi din templu a generat unele sangeroase conflicte.

 

 

 

Mister în dimensiuni a Ark? Numărul de Aur a aparut ideea de a împărţi un segment de linie dreaptă în 2 părţi, şi, printre nenumărate posibilităţi de a face această diviziune, o există, că este mai placut la ochi şi că aceasta se transmite o senzaţie de armonie. Valoarea Numărul Phi de aur = 1,618033988749895 (le-a primit numele de la Phi în omagiu adus sculptorului şi greacă arhitect Fidias, care, în raportul său workmanships, de asemenea, în fatada de Pathernon).

Mai tarziu, grecii au considerat că dreptunghiurile ale căror laturi posedaţi acest raport a prezentat o armonie şi estetice deosebite pe care le au dat numele de a-l de aur sau dreptunghiulara dreptunghi de aur, care au considerat acest armonie bonanza ca o virtute. Eudoxus, una greco-matematician, a creat o serie de teoreme generale de geometrie şi aplicat de metoda de analiză a raportului la studiul de care crede ca este raportul de aur.

Vinci, Leonardo a folosit proporţia de aur ca un angajament de perfectiune, salon de frumusete si armonie. În poza din Mona Lisa, dreptunghi de aur apare în multiplii locale, tradiţionale de reprezentare a omului în formă de stea din 5 sfaturi observă l sistem de aur.

Leonardo da Vinci utilizou a proporação áurea como garantia de perfeição, beleza e harmonia. No quadro da Mona Lisa, o retângulo áureo aparece em múltiplos locais, na tradicional representação do homem em forma de estrela de 5 pontas observa-se a proporção de ouro.

Verificarea măsurilor de Ark dictate de Dumnezeu pentru Moise, şi, luând în considerare, dacă rotunjirea numerelor, putem afirma că, în Arca, toate dreptunghiurile existente sunt rectangulare de aur. Pentru că Dumnezeu este definit aceste măsuri pentru a Ark?

Sugestii şi Contributii

Toate sugestiile sunt comings bine şi pot fi trimise prin e-mail: vida@dezmandamentos.com Autorul cere scuze pentru erori de traducere, deoarece nu este un specialist în această limbă. Şi, datorită rectificările care vor fi trimise. (Noi nu accepta contribuţii financiare din specii nu)

Vocábulos Die Zehn Gebote В десять заповедей 十戒 Dieci comandamenti Los Diez Mandamientos Tien Geboden Δεκα εντολες Les Dix Commandements 十誡 الوصايا العشر الله Dios Бог Dio Dieu Gott Θεος 神 上帝 Esodo Исход 出エジプト記 逃亡 Éxodo Exode 출 موسى 摩西 모세 Moïse Mozes Mosè モーゼス Bibel الكتاب المقدس 聖經 성경 Ευαγγελιο Bijbel Bibbia 聖書 Библии Novo Testamento New Testament Neues Testament عهد جديد 新約全書 신약 Nuevo Testamento Nouveau Testament Καινη Διαθηκη Nieuwe Testament Nuovo Testamento 新約聖書 Velho testamento Old Testament Altes Testament العهد القديم 舊約 구약 Antiguo Testamento Ancien Testament Παλαια Διαθηκη Oude Testament Antico Testamento 旧約聖書 Jesus Cristo Jesus Christian يسوع المسيحي 耶穌基督 예수를 기독교 Jesús Christian Christian Jésus Jezus Christian Gesù cristiana イエスキリスト教 Иисус христиан Новый Завет Ветхий Завет judeus Jews Juden اليهود 猶太人 유대인 Judios Juifs Εβραιοι Joden Ebrei ユダヤ人 Евреев Egito Ägypten مصر 埃及 이집트 Egipto Égypte Αιγυπτος Egypte Egitto エジプトアラブ共和国 Египет Egípcio Egyptian Ägyptische المصري 埃及 이집트 Egipto Égyptien Αιγυπτιακη Egiziana エジプト Египта Arca da Aliança Pacto Ark Bund Ark العهد السفينة 盟約方舟 언약의 방주 Pacte Ark Alleanza Ark 誓約アーク Templo de Salomão Tempel des Solomon هيكل سليمان 廟所羅門 솔로몬 성전의 Templo de Salomón Temple de Salomon Temple of Solomon Ναος του Σολομωντος Tempel van Salomo Tempio di Salomone ソロモンの神殿 Храм Соломона Davi e Golias David und Goliath ديفيد وgoliath 大衛和歌利亞 다윗과 골리앗 David y Goliat David et Goliath David και Γολιαθ ダビデとゴリアテ Давид и Голиаф Onde está a arca Where is the Ark Wo ist die Arche اين هو السفينة 哪裡是方舟 방주는 어디에 ¿Dónde está el Arca Où est l'Arche Που ειναι η Ark Waar is de Ark Dove si trova il Arca アークはどこにあります Número de Ouro Gold Number Gold Anzahl عدد الذهب 金人數 골드 번호 Número de Oro Nombre d'or Αριθμος χρυσο Numero d'oro 黄金数 Arqueologia Bíblica Biblische Archäologie الانجيلي علم الآثار 聖經考古 성서 고고학 Bijbelse Archeologie Archeologia biblica 聖書考古学

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The New Va venit pentru a revoca Zece Porunci?

În Predica de pe munte, un bilet există, că Domnul Hristos a zis: "Nu cred că am venit să anuleze Legea sau profeti, Nu am venit pentru a revoca, am venit să-şi îndeplinească ". În acest fel, El le dezvăluite în adâncime la direcţia de toate commandments, explicând că, prin esenta sa le iau cu predare în relaţia cu Dumnezeu şi a fiinţei umane: "Va iubesc, Dumnezeul tău, din toate inima ta, tot sufletul tău şi toate dvs. de spirit, si va iubesc de lângă o exact ca tine". "În aceste două commandments dacă rezuma toate Legii…" (Mat. 22:37 - 40) în sensul de Zece Porunci constă în faptul că a ele definesc cu claritate şi exactness de poziţia faţă de Dumnezeu şi faţă de lângă unul. "

Unii oameni spun că religioase Cele Zece Porunci sunt parte din "lege" şi ce facem noi insine nu se aplică în prezent. E ca ma mananca creştini, suntem "liberă de lege". Poziţia de mai sus este total ratat. Este deosebit de important pentru a înţelege ceea ce vrea să spună New Va atunci când afirmă că noi suntem "liberă de lege". Cuvântul "drept" este folosit pentru cele două căi de scriitori din New Will. Unele ori se mentioneaza în sine, la Ceremonial de Drept - de cel vechi Va fi, că, dacă au legătură cu substanţa şi ritual concernentes de reglementare manjares, bauturi si lucruri de acest fel. Din acest drept, creştinii sunt libere în adevărul. Dar noua, de asemenea, vorbeşte de Legea morală, care este de Invariant caracter permanent şi este şi judecate in Cele Zece Porunci. "

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legile relative la Dumnezeu? Legile relative la colegii creatura?

Cele Zece Porunci sunt norme de comportament pentru fiinta umana. Ele sunt rezumate lapsings morală în zece itens. În primul cele 4, dacă se referă la taxele de a opri om cu Dumnezeu, şi pot fi rezumate în "Va iubesc pe toti, Dumnezeul tău, de la inima, tot sufletul tău şi toate acord "(TM 22,37). Ceilalţi 6 commandments dacă se referă pentru relaţia cu următorul unul. E, a fost rezumate astfel: "Va iubesc pe lângă o exact ca tine" (Mc 12,31).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Înţelegerea Commandments?

Cele Zece Porunci nu numai ca scop îmbunătăţirea individuale de comportament. În urma Zece Porunci în cazul în care o societate poate fi a ajuns la mai multe joust şi egal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce este de Arheologie biblica? Arheologia este o stiinta, a cunoştinţelor în acest domeniu, dacă este pentru comentarii sistematice şi de studiu, şi a descoperit fapte sunt evaluate si clasificate într-un set de informaţii organizate. Arheologie este, de asemenea, un compus stiinta, prin urmare, ea searchs de ajutor în multe alte stiinte, cum ar fi chimie, de antropologie şi zoologie. Arheologie biblica poate fi definită ca pierdut un vechi obiect de examinare timp în urmă şi de astăzi recouped şi că ele vor deveni legate de studiu ale Sfintei Writs şi caracterizare a vieţii în biblice ori. Arheologie-ajuta in intelegerea Bibliei. Ea dezvaluie ca aceasta a fost viaţa în biblice ori, ceea ce obscur bilete de Biblie, înseamnă de fapt şi, ca istoric narratives contexte biblice şi acestea trebuie să fie înţeleasă. Arheologie-ajuta in intelegerea Bibliei. Ea dezvaluie ca aceasta a fost viaţa în biblice ori, ceea ce obscur bilete din Biblie înseamnă cu adevărat şi, ca istoric narratives contexte biblice şi acestea trebuie să fie înţeleasă. Hollowings arheologice efectuate în numeroase locuri din Palestina, Siria şi alte terenuri au adus biblice la suprafata multe arate că contribuţiile pentru o mai bună înţelegere sau constatarea de povesti biblice s-au făcut. Prof. W.F. Albringht, o autoritate de subiect, face următorul comentariu pe arheologie biblica: "Vă mulţumim pentru moderne de cercetare, am acum recunosc historicidade esenţială a acesteia (Biblia). The Narratives privind Patriarhi, de Moise, Exodul, cucerirea Canaã, Juízes, monarhia, de exil şi de restaurare a fost confirmat şi de toate ilustrate, până la un punct că, în patruzeci de ani (sau mai multe) în spatele, ar fi considerat un imposibilitatea ". [1] Până la darul acesta nu a avut un caz, cel puţin în cazul în care a demonstrat de arheologie definitiv şi concludente că Biblia a fost ratat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enigma în construcţia de Arca? În felul cum a fost construit, Arca pot fi luate în considerare ceea ce ştim astăzi ca "condensator electrice", care este utilizat un dispozitiv de pentru a stoca electrice încarcă în electro-circuite electronice. Un simplu condensator este alcătuită din două lame din materiale care efectuează separat pentru un strat de izolare, pentru a materialelor similare Constitutia din Ark. Este rapid magazinele electrice de sarcini în desfăşurarea de suprafete, generând o descărcare de gestiune, de îndată ce aceste plăci este ECE de pesti în contact sau umplute cu pământ. Având în vedere dimensiunile şi materialele folosite în Arca, se poate concluziona că acesta a fost un condensator capabil de a stoca mare de încărcare, suficiente pentru a provoca o intensă electrice de descărcare de gestiune, cu câteva sute de Volts, uciderea, care atins fără avut bine ingrijite. De montare Horeb (sau Choreb), locul unde a avut un templu la adapost Ark, este un loc stancos cu mai mult de 760m de la naştere platouri din desert de Sinai, situată la est de Egipt. Are clima este uscata, cu vant si de mult cunoscute de către marele electrostatic activitate, prin urmare, ideala pentru a incarca Ark electric. Este interesant faptul că pentru a detaşa primul condensator electrice a fost construită doar în secolul al XVIII-lea, şi a proprietăţilor electrice doar aceştia ar putea să fi fost explicat în momentul în care o teorie care implică sarcini electrice şi condensatori totale a fost de înţeles.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În Exodul este adevărat sau falsifies? Chiar şi astăzi mulţi susţin că episod din Exodul poporului evreu este o fictiune. De skeptical pretindă că exodul a avut loc niciodată şi că nu există nici o dovadă că dovezile arheologice O astfel de eveniment. Dar, de asemenea, faptul este că nimeni nu a dovedit faptul că este o legenda. Dovezile pot fi ascunse, vă rugăm să luaţi notă De manuscrise de mare de morti, au fost găsite în 1947 într-o pestera.

Una dintre cele mai mari poveşti din toate timpurile a fost un nou răspuns la Hollywood. James Cameron, acelaşi director de produse care Titanic, este un executive producător de documentare Creanţe care s-au descoperit dovezi care confirmă una dintre cele mai multe episoade dramatică Vechiul Testament: divizare a Mării Roşii şi evreieşti exodul din Egipt. La The Exodus Decoded ( "The Exodus Decoded"), un documentar de 90 de minute vor fi America de afişat în această lună, Cameron şi Simcha Jacobovici, canadian de producători de filme, Spune-i că o volcanic eruption în greacă din insulele Santorini activat un lant de Dezastre naturale înregistrate în Biblie ca "10 plagues" că Dumnezeu a trimis în Egipt Ca pedeapsa pentru sclavie a evreilor.

Cameron crede că divizia de Marea Roşie putea să fi fost un tsunami Asta a distrus armata a pharaoh judecată, atunci când evreii din zbor. Documentarul afirmă că incidentul nu se întâmplă în Marea Roşie exact, dar mici din Marea papură, O zona de la sfârşitul celui de-al marshes nord de Golful Suez. În martie există un peşte numit nativ de Moise, Jumătate alb-negru şi jumătate, în funcţie de folclor popular, atunci când ar fi de la divizia de apă. Un cutremur mai subacvatice au lansat de gaze toxice în apă, care au făcut roşu.

Jacobovici a spus că "înţelepciunea comună este că nu există nici o piesă de dovezi arheologice Asta este de acord cu povestea biblică din Exodul. "Până la studenţii evrei reluctantly de acord ca acest episod Centrale cu credinţa lor, sărbătorită în fiecare an de Paşti-au mai niciodată nu sa întâmplat. Cu toate acestea, Cameron si Jacobovici pretinde că au dezvăluit mai mult de o duzină de relicve arheologice Pentru a sugera că exodul sa întâmplat trei secole mai devreme că studenţii calcula Biblie. Pentru a reinterpretation muzee de artă din Luxor, Cairo, Atena şi în alte părţi, Jacobovici data de exodul de aproape 1.500 î.Hr..

Aceasta este perioada de timp în care unii geologi cred că vulcan din Santorini, De 650 km la nord de Egipt, a intrat în eruption în est de Marea Mediterană. Oamenii de stiinta si istorici lung a speculat că "10 plagues" suferit de către Egipt Ar fi putut fi conectat la un "efect de domino" din cauze naturale. Website-ul documentar argumentează că o serie de cutremure pot fi "destabilized de sistem Ansamblul de Nile Delta şi a dus la o parte din Delta slide din Africa continentala farfurie. "

Acest lucru ar avea un nivel ridicat de teren in jurul Mării din papură, crezând, astfel, au constituit o mlastina Saltwater jurul El Balah, deja dispărute lac. "El Balah" în ebraică înseamnă "În cazul în care Dumnezeu a distrus." "Cu alte cuvinte, a fost deschis la mare", spune site-ul web. "Apa ar scăzut de teren de mare Pentru redus de pământ ... Furnizarea de uscat pentru care a israeliţilor ar putea cruce. Acest eveniment va avea, de asemenea, a determinat o imensă "fenomen în apă", un adevarat tsunami. În cazul în care au venit în valuri de doar 12 km în interiorul zonei în care ele ar fi distruse de armata egipteană. "

Producătorii de "Exodul" cred că apa a devenit rosu prin substanţe Produse chimice eliberate de către subacvatice tremor. Ceva similar sa întâmplat în lacuri din Camerun, In anul 1986. În cazul în care apele au fost cu otravă, amfibieni sari de plajă, Astfel producătoare de ciuma biblică de broaste. Când a murit broaste, insecte au fost reproduse în societate a acestora care să conducă la ciuma din locusts, Fleas şi pediculos (Pediculus umane capitis).

Acestea ar răspândirii bolii la bărbaţi, rănile şi bolile la animale. Aceasta, de asemenea, ar fi ameninţat culturi, în timp ce forţat de egipteni pentru a stoca boabe, care ar putea Pentru a fi corupt. Alimentele contaminate ar putea răspunde de ciuma din decesele în rândul copiilor în vârstă de egipteni, Pentru că în momente de penurie, traditia este favorizat de eldest fiu.

Conditii de timp generate de eruption de asemenea, ar putea să fi cauzate de plagues de grindină şi ploi pe Darkness. Si, pe de Ramses II Pharaoh sezon ca nu este asumat, dar Ashmod. Dacă dovezile prezentate de documentare sunt foarte corecte, atunci este justificată, deoarece, până în prezent nu a fost găsit Dovezi despre Exodul. De căutări şi de căutări s-au raportat la nivel local şi greşită ori.

Nerespectarea de 10 commandments În Biblie există un exemplu clasic de o încălcare gravă a celor 10 commandments şi a consecinţelor acestui act. Regele David a comis adulter si a plecat Bete Seba gravide. Bete Seba a fost sotia Urias de heteu, unul dintre cei mai fideli lui soldaţi în timp ce Această luptă din cauza lor. Pentru a ascunde acest fapt, nu machinations teribilă şi, în final, planificate pentru a Urias a fost ucis în luptă pe care s-au încheiat întâmplă. În ciuda King David anointed fiind al lui Dumnezeu, au apărut fapte teribilă, copilul a murit cu bete Saba. , Si a urmat blestem al lui Dumnezeu "Ce sabie niciodată nu sa fuga de la dvs. acasă." Unul dintre fiii lui David, eventual, o altă ucidere.David a existat cu adevărat? Descoperirea de ruinele în Valea Kidron, în Ierusalim descris în Biblie ca locuri de reşedinţă a kings, acesta poate fi prima dovadă Pentru faptele istorice descrise în Biblie. Si, poate da credibilitate că întotdeauna ştiinţa a respins pentru narratives Vechiul Testament. Pentru istorici, fiul lui David şi Solomon, au fost lideri de grupuri mici de a regiunii agricultori şi niciodată nu a recunoscut Existenţa Ierusalim grandioasa descrise în Scriptură iudeo-creştină. O căutare de arheologie israelian, Mazar Eilat, crede că a găsit palatul regelui David.

Goliath Discovery Ştiri (on-line) a anunţat descoperirea unui alt legate de Biblie, povestea lui David's sezon. Un fragment de ceramică găsite în Tells-Safi, la sud de Israel, una dintre cele mai vechi ruine în ţară. În fragment, o inscriptie, datat la aproximativ mii de ani î.Hr., "proto-canaanite", o limba arhaica, conţine două Denumirile de origine non-semite. Acestea sunt nume: "Alwt" Şi Wlt. "Capul de excavation, Kidney Maeir de la Universitatea din Bar-Ilan, Israel, a raportat că cele două nume etimologic au fost similare cu termenii corespunzători într-indo-europeană, "Goliath". Descoperirea este vazut ca fiind o dovadă de veridicitatea la Biblie poveste despre Lupta dintre David şi Goliath.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nebuchadnezzar este legenda? Existenţa istorică Nebuchadnezzar în Babilon un fapt în sine a fost pusă la îndoială de către critici, până în jur de 1806, Când Claudiu James Rich confirmat prin intermediul unui raport ştiinţific că Ruinele găsit în dealurile din Babil au fost, În fapt, cele mai vechi orase din Babilon. Până la această dată nimeni nu stia nimic despre oraşul din povestea biblică şi istorici din antichitate, A cui a fost de precizie Serios pusă la îndoială. Marea metropola a parut a fi fost înghiţite de desert. Cercetătorii europeni care a sosit doar în Bagdad au văzut dealurile pline de praf, Babil şi nu a putut presupune că s-au The rubble Antice Babilon. De cărămizi cu marcajele şi ciudată au luat-o acasa ca o simplă curiozităţi. Deci, nu este lipsit de care Apregoasse care cartea de Daniel nu ar putea reprezenta o adevarata poveste. Dar de săpături care au urmat în exploataţia de Rich, a început să arate că este skeptical care au fost gresit. Până la acea dată, Acesta a fost dezvoltat de asemenea în arheologie o intensă de studiu pentru a afla de ce a fost scris în aceste Tabletele care au fost burdening dealuri, Pe întreg teritoriul. Cel de-al doilea majore arheologice efectuate de al XIX-lea a fost traducerea cuneiforms babylons găsit în Irak. Nieburh, Grotefend şi Rawlinson au fost principalele pionierii în acest domeniu, şi chiar de astăzi nu există nici o îndoială despre loialitate de majoritatea Texte Traducere. În 1899, Robert Koldewey a fost explorarea ruinele în Babil găsit atunci când sute de caramizi din ziduri, Pereţi şi Procedura Templului din Ezagil care a adus denumirea de regele Nebuchadnezzar în calitate de reprezentant al celor mari de cladiri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Isus Hristos a existat? Astazi câteva nega faptul ca Isus a existat de fapt. Într-adevăr, existenţa şi importanţa lor este una din puţinele lucruri pe care Majoritatea oamenilor de acord uşor. Titlul de un editorial din The Wall Street Journal in decembrie 2002 a declarat: "Ştiinţa nu poate ignora Isus." Autorul său a încheiat: "Cele mai cărturari, cu excepţia, pentru câteva ateilor, Deja Isus din Nazaret a acceptat ca un istoric de caractere. " Timp de revista a declarat: "Trebuie să aveţi un foarte fertile imaginatie pentru a putea spune că cea mai influentă figură, Nu numai aceste două milenii, dar omului în întreaga istorie, nu a fost Isus din Nazaret. " Ea a adăugat: "Faptul că nu exercită o altă persoană, nu de mult, o influenţă puternică şi de durată, cum ar fi Isus este Un argument de greutate. "